Tafel met stalen poten kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Tafel met stalen poten kopen

Bent u op zoek naar een tafel met stalen poten? Wilt u graag een tafel met een duidelijke industriële look? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Tafels met een industriële look zijn hip en helemaal van deze tijd. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren ook volledig gespecialiseerd in het maken van tafels met stalen en houten poten. Wist u dat u bij ons uit meer dan 50 verschillende onderstellen kunt kiezen en bovendien ook zelf een onderstel kunt creëren. Wij maken namelijk tafels volledig op maat. Een tafel met stalen poten heeft een stoere en industriële uitstraling en is leverbaar in verschillende modellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een tafel met stalen poten op maat

Op zoek naar een tafel met stalen poten? Wilt u graag een tafel met afwijkende afmetingen omdat de tafel anders te groot of te klein is? Het uitgebreide assortiment van een tafel met stalen poten is slechts een deel van de mogelijkheden die er zijn. Alle tafels die u in de webshop ziet of die in de showroom staan zijn op alle fronten aan te passen naar wens. Wij werken voornamelijk met de materialen eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Wilt u graag een ander materiaal? Geef het door aan ons en wij gaan op zoek naar het gewenste materiaal.

Onze unieke showroom

Wilt u graag met eigen ogen zien, voelen en ruiken hoe de tafel met stalen poten eruit komt te zien? Het is mogelijk dat wij uw tafel op maat voor u maken. Als u bij ons een bestelling plaatst dan gaan wij direct voor u aan de slag. Weet u nog niet precies hoe de tafel eruit moet komen te zien? Ons vakkundig personeel voorziet u graag van persoonlijk advies op maat. Als wij met u in gesprek kunnen gaan in onze showroom is het makkelijker om aan te geven wat voor soort tafel u in uw gedachten heeft.

Een tafel met stalen poten van NietZomaarHout.nl

Een tafel met stalen poten is geen standaard model en heeft een unieke en bijzondere look. Daar komt bij dat een tafel met stalen poten bij verschillende interieurstijlen past. Het maakt niet uit in welke stijl uw woning is ingericht. Een tafel met stalen poten past zowel prachtig bij een modern interieur als bij een industrieel interieur. Heeft u inspiratie nodig? Kom dan langs in de showroom van Nietzomaarhout.nl. We geven u ook graag persoonlijk advies.