Unieke salontafels online kopen | Salontafel op maat | NietZomaarHout

Salontafels

Wij bieden u vele mogelijkheden betreft het op maat maken van een salontafel. Wij maken uw salontafel op maat van een houtsoort naar keuze met eventueel een stalen onderstel op maat.

Prijs

tot

Materiaal

Stijl

Opties

Unieke salontafels bij NietZomaarHout

Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle boomstammen en materialen zijn uniek.

Op zoek naar unieke salontafels? Bij NietZomaarHout, gevestigd in Giessen, bent u aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment in unieke salontafels in onze showroom en op onze website. Wij bieden u vele mogelijkheden aan wat betreft het op maat maken van een salontafel.Wij maken uw salontafel op maat van een houtsoort naar keuze met eventueel een stalen onderstel op maat. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle onze gebruikte boomstammen en materialen zijn uniek.

Persoonlijk advies op maat

Bent u op zoek naar een salontafel maar weet u niet welke salontafel bij u het beste staat? NietZomaarHout staat graag voor u klaar. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het een moeilijk keuze voor u is om een mooie salontafel te kiezen. Onze medewerkers staan u graag te woord zodat wij u een persoonlijk advies op maat kunnen geven. Wij vinden persoonlijk advies op maat erg belangrijk. Ons aanbod is uniek maar ook ruim, wij hebben diverse soorten salontafels in onze webshop staan maar ook in onze showroom.

Divers aanbod salontafels

Wij hebben een breed aanbod voor u in onze aangeboden salontafels. Zo maken en verkopen wij massieve eikenhout salontafels maar ook robuust oude houten tafels. Misschien bent u toch meer een persoon voor een boomstam salontafels of een salontafel van notenhout. Zoals u merkt heeft u bij ons genoeg keuze om de mooiste salontafel voor uw woning bij ons uit te zoeken. Zit uw gewenst salontafels er niet tussen dan bestaat er de mogelijkheid dat wij voor u een salontafel op maat voor u maken. Wij bieden u een zeer unieke collectie aan. Dit kunnen wij ook zeker waar maken omdat elk meubelstuk uniek is in zijn afmeting en in zijn houtsoort.

Montage en service bij uw salontafels

Heeft u uw keuze kunnen maken in onze webshop of in onze showroom in Giessen dan zorgen wij ervoor dat uw salontafel netjes bij u thuis bezorgd word. Onze services gaat niet tot aan de deur maar wij monteren voor u graag uw salontafel in uw woonkamer. Wij zorgen ervoor dat u van A tot Z door ons geholpen word. Van de werkbank tot aan uw woonkamer.

NietZomaarHout vind het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop maar ook met onze service. Wij zorgen ervoor dat de prijskwaliteitsverhouding in orde is en dat u altijd de beste meubels krijgt van het beste hout. Wij zorgen er voor dat alleen de beste materialen worden gebruikt, hierdoor bieden wij u een zeer hoge kwaliteit en een goede service.