Stoere tafels online kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Breed assortiment stoere tafels

Bent u op zoek naar stoere tafels? Wij zijn een bedrijf waar stoere tafels centraal staan. Wij werken met verschillende soorten hout en daardoor is er veel mogelijk bij NietZomaarHout.

Bij ons kunt u een persoonlijke eettafel geheel op maat en compleet naar wens laten maken. Daarbij kiest u zelf het onderstel, het blad en de vorm van de tafel. De materialen waar wij veelal mee werken zijn eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Wilt u graag dat uw stoere tafel van andere materialen gemaakt wordt? Dat kan! Geef het door aan ons wij regelen de rest.

Stoere tafels voor uw woonkamer

Op zoek naar stoere tafels? Wilt u graag aan een stoere tafel eten als u thuis bent? Is de tafel bij u ook een echte ontmoetingsplaats waar het hele gezin samenkomt? Wij begrijpen als geen ander dat de eettafel een belangrijke plaats is en dat stoere tafels gewild zijn. Wij bieden u een stoere en mooie tafel aan waar u met veel mensen aan kunt zitten. Een plaats waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarvoor bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers assortiment tafels in verschillende soorten en maten. Wij maken alle meubels met de hand omdat maatwerk centraal staat.

Bezoek onze unieke stoere tafels

Een groot deel van het assortiment is opgesteld in onze showroom. Wilt u zeker weten of de stoere tafels waar u naar op zoek bent in de showroom staan? Zoek het product in onze webshop. Op onze productpagina’s staat bij elk product aangegeven of deze in onze showroom te bezichtigen is of alleen op onze website te zien is. Uiteraard kunt u alle producten ook gerust online bestellen.  Wilt u graag advies op maat ontvangen omdat u niet goed een keuze kunt maken? Wij komen langs op locatie om te kijken naar de ruimte en kleuren. Op basis daarvan kunnen wij u helpen met advies op maat. Heeft u de gewenste tafel gevonden? Wacht niet langer en benader ons. Wij zorgen ervoor dat de tafel direct apart gezet wordt of dat de tafel in productie gaat.

Tafels op maat

Een tafel is niet zomaar een tafel. Een tafel wordt gezien als iets persoonlijks dat iets zegt over de bewoners.  Omdat u bij ons de houtsoort, het onderstel en de vorm kunt kiezen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.