Massieve tafels op maat kopen | Massieve tafels | NietZomaarHout

Massieve tafels op maat kopen

Heeft u massieve tafels op maat nodig? U bent op zoek naar een nieuwe eetkamertafel van goede kwaliteit en met een stoere uitstraling. Dan kunt u bij NietZomaarHout vast de tafel vinden die perfect in uw interieur past.

Wij hebben een unieke collectie tafels die wij zelf vervaardigen in onze werkplaats. Daar staan prachtige houten planken waarmee wij de mooiste meubelen maken. Bij ons geen namaak maar echte natuurlijke materialen van hoge kwaliteit zodat uw meubelen degelijk en massief zijn. Massieve tafels op maat zijn onze specialiteit. Een mooie eetkamertafel is een blikvanger in uw woning. Het is de centrale plek in huis waar u met elkaar aanschuift voor een heerlijke maaltijd en ontspant. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. U kunt zelf de houtsoort, behandeling en onderstel kiezen. Op onze website krijgt u een impressie van de meubels die wij vervaardigen. Is de maat die u zoekt er niet bij dan maken wij de tafel op maat voor u. Hiervoor nodigen wij u uit om naar onze showroom in Giessen te komen voor een persoonlijk advies op maat. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit massieve tafels op maat

NietZomaarHout heeft een breed assortiment meubelen. Naast de massieve tafels op maat hebben wij ook stoelen, barkrukken, sidetables, kasten en banken. Voor zowel eetkamerbanken als zitbanken kunt u bij ons terecht. Als u een tafel hebt uitgekozen dan is het mogelijk om er bijpassende stoelen bij te zoeken. De trend van deze tijd is om bij een grote, massieve tafel een eetkamerbank te plaatsen. Zo krijgt u een compleet passend set waar u jarenlang plezier van zult hebben. Daarom is het belangrijk dat wij een goed beeld van uw wensen krijgen en daarover met u in gesprek gaan. Als u onze uitgebreide showroom bezoekt dan lopen wij met u langs onze collectie en weten wij wat u mooi vindt. Wij denken graag met u mee om uw droomtafel te kunnen realiseren.

Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en de prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Zo vindt u altijd de massieve tafels op maat die u zoekt. Als u bij ons uw meubelen aanschaft dan geven wij ook een service van hoge kwaliteit. Wij leveren uw aankopen netjes bij u thuis af en monteren alles ter plekke. Zo hoeft u zelf niet aan de slag en kunt u dezelfde dag nog genieten van uw aankoop. Wij vinden het belangrijk dat wij u met een goed gevoel achterlaten met uw nieuwe meubelen als wij vertrekken.