Eettafel op maat kopen | Robuuste eettafels | NietZomaarHout

Eettafel op maat online kopen

Bent u op zoek naar een eettafel op maat? Heeft u te maken met een moeilijke ruimte of vindt u het lastig om een passende tafel te kiezen? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Wij geven u graag advies en maken iedere eettafel op maat en helemaal naar uw wens. Zo heeft u altijd een unieke tafel in uw woning staan. Uw eettafel wordt een echte blikvanger! Wij hebben een team met experts in dienst met jarenlange ervaring in het vak. Zij kunnen dan ook de mooiste eettafel op maat maken. Wij maken eettafels op maat van duurzame houtsoorten die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Wij werken onder andere met eiken, oud eiken en teakhout. Ook andere materialen zijn mogelijk bij ons. Wilt u graag een unieke eettafel op maat waarbij u kunt kiezen uit diverse houtsoorten en onderstellen? Zoek dan niet verder! U bent bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Eettafel op maat gemaakt

Op zoek naar een eettafel op maat? Op onze website treft u veel verschillende eettafels en maatwerkprojecten aan. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit op maat gemaakte meubels die met de hand zijn gemaakt door onze eigen meubelmakers. Wij besteden onze werkzaamheden niet uit en kunnen u daarom kwaliteit garanderen. Heeft u online een tafel gezien die uw interesse heeft en die u graag in het echt wilt zien? In onze webshop staat beschreven of het product in de showroom staat opgesteld. Als de tafel niet in de showroom is dan kunnen wij u wel de houtsoorten en verschillende onderstellen laten zien. Ook als u ergens anders een tafel gezien heeft die u graag wilt laten namaken is dat mogelijk. Kom met uw ontwerp naar ons toe en wij gaan voor u aan de slag.

Eettafel op maat bij NietZomaarHout

Alle eettafels die u in onze webshop aantreft zijn uniek. Omdat elke tafel maatwerk is kunnen de kosten nogal uiteen lopen. De prijs van de eettafel op maat wordt bepaald door de houtsoort, de afmetingen en de gekozen afwerking. Heeft u een eettafel gezien die u aanspreekt en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen enkel probleem. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en wij geven u gelijk een prijsindicatie. Heeft u nog specifieke wensen als het bijvoorbeeld over de kleur gaat? Geeft het allemaal aan ons door en wij gaan aan de slag voor u.