Vloerkleden

Verschillende soorten Vloerkleden bij NietZomaarHout

Wij bieden u een prachtig assortiment vloerkleden in samenwerking met onze partner Eurogros. Deze kunt u in de meeste gevallen geheel zelf samenstellen.

Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle huiden zijn uniek.

Grove vloerkleden, retro vloerkleden, Eetkamer vloerkleden. vloerkleden hebben wij in verschillende soorten en maten.  De grote grove prominenten vloerkleden die heel de woonkamer in beslag namen. Alle stoffen zijn uniek. Zoals u merkt zijn wij geen productiebedrijf, wij maken alles met grote zorg en met liefde voor het vak.

Service van NietZomaarHout

NietZomaarHout is gevestigd in Giessen. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop netjes aan huis word afgeleverd en gemonteerd. Vind u het lastig om een keuze te maken dan zorgen wij voor persoonlijk advies op maat. NietZoMaarHoout zorgt ervoor dat wij de beste prijskwaliteitsverhouding kunnen bieden. Alleen de beste materialen worden in onze werkplaats gebruikt. En zit uw maat bank er niet tussen? Wij maken uw bank op maat! Wij hebben een zeer unieke collectie, dit komt doordat wij zelf onze banken samenstellen en kunnen maken in onze werkplaats.
Neemt u gerust een kijkje in onze uitgebreide showroom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u rond te leiden, om al onze banken aan u te laten zien.