teakhouten tafel

Teakhouten tafel online kopen

Op zoek naar een teakhouten tafel? Als u op zoek bent naar een eetkamertafel die helemaal aansluit bij uw wensen dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres. Bij ons kunt u zelf de maat, houtsoort, behandeling en onderstel kiezen. Een eetkamertafel is een belangrijk meubelstuk in huis. Het is het middelpunt van de woonkamer waar meestal veel gebruik van wordt gemaakt. Met een teakhouten tafel heeft u een tafel die tegen een stootje kan want teakhout is een sterke en bovendien mooie houtsoort. Wij gebruiken alleen de beste natuurlijke materialen en werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Dat zorgt ervoor dat wij u een unieke collectie meubelen kunnen aanbieden. Als u een mooi meubelstuk bij ons ziet maar het is het net niet, dan passen wij het meubel voor u aan. Met een eigen werkplaats zijn wij daar heel flexibel in en maken wij de tafel op maat. Als u kiest voor een teakhouten tafel dan heeft u een sterke en makkelijk te onderhouden tafel in huis die onverslijtbaar is. Bovendien heeft teakhout een warme uitstraling en heeft u met een teakhouten tafel een echte eyecatcher in huis.

Teakhouten tafel thuis geleverd en gemonteerd

Zoekt u een teakhouten tafel? U kunt een kijkje nemen op onze website en u zult zich verbazen over het gevarieerde aanbod. Onze meubelen zijn van hoge kwaliteit en wij hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bij NietZomaarHout worden alle meubelen met zorg en liefde gemaakt. Zo vindt u altijd de teakhouten tafel die u zoekt. Dat kunt u zelf zien en ervaren als u onze uitgebreide showroom bezoekt. Daar staan niet alleen tafels maar u kunt bij ons ook terecht voor stoelen, banken, zowel eetkamer- als zitkamer banken, barkrukken, kasten en sidetables. Zo kunt u zien of het meubelstuk van uw keuze in uw interieur past. Wij gaan met u in gesprek om een beeld te krijgen van bijvoorbeeld de soort tafel die u in gedachten hebt zodat wij u goed kunnen adviseren. Zo nodig passen wij de tafel aan uw wensen aan. U bent van harte welkom in onze showroom in Giessen.

Onze service is uitstekend. NietZomaarHout zorgt ervoor dat alles netjes bij u thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. Service vinden wij belangrijk want we laten u graag met een goed gevoel achter bij uw nieuwe aankoop. Als wij weggaan hoeft u enkel nog maar te genieten van uw nieuwe meubelstuk en dat hopelijk nog jarenlang. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten.