Teakhouten eettafel online kopen

Bent u op zoek naar een teakhouten eettafel? Is uw huidige eettafel aan vervanging toe of mist er alleen nog een eettafel in uw interieur? Met een teakhouten eettafel maakt u het interieur helemaal af. Een teakhouten eettafel geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw kamer. De tafel die u bij ons koopt is ook altijd een unieke tafel. Dit komt omdat maatwerk bij ons hoog in het vaandel staat en de meeste tafels volledig op maat gemaakt worden. U kunt daarbij zelf de houtsoort en het onderstel kiezen en de vorm van de tafel bepalen. Eigenlijk is het zo dat u de hele tafel zelf kunt samenstellen. Dit maakt NietZomaarHout zo bijzonder. Wij hebben een ruime keuze aan onderstellen en houtsoorten en deze willen wij u graag laten zien. In de webshop kunt u al vele voorbeelden vinden maar ook in onze showroom in Giessen staan er verschillende modellen opgesteld.

Teakhouten tafel Crazylegs

Teakhouten eettafel van Nietzomaarhout.nl

Op zoek naar een teakhouten eettafel? Dat er veel mogelijk is met de tafels van NietZomaarHout weet u inmiddels wel maar het kan lastig zijn om een keuze te maken als het allemaal losse onderdelen zijn. In onze showroom kunnen wij u verschillende combinaties tonen. Omdat de werkplaats zich achter de showroom bevindt, kunnen wij u daar verschillende houtsoorten laten zien die u niet in de showroom aantreft. Houdt u van een eenvoudig ontwerp dat helemaal is uitgevoerd in hout? Of houdt u juist van een tafel met een industriële uitstraling waarbij er ook gebruik is gemaakt van staal? Wij kunnen het allemaal maken voor u. Wilt u graag meer informatie over de onderstellen of de verschillende soorten hout die wij gebruiken? Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod in de webshop.

Een teakhouten eettafel bestellen

Heeft u bepaalde eisen waar een teakhouten eettafel aan moet voldoen? Hoe groot wilt u bijvoorbeeld dat de tafel wordt? Dit zijn allemaal punten die u mee kunt nemen in het ontwerp. Het is belangrijk dat een tafel niet te groot is, maar hij moet zeker ook niet te klein zijn.  Als de tafel volledig op maat gemaakt is, komen wij de teakhouten eettafel bij u thuis bezorgen. Wij zetten deze ook in elkaar op de gewenste plaats in de woning. U bent niet alleen voor tafels bij NietZomaarHout aan het juiste adres maar u kunt bij ons ook slagen voor stoelen en banken. Dit maakt uw interieur compleet! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.