Oud eikenhouten tafel kopen | Oud eiken tafel | NietZomaarHout

Oud eikenhouten tafel online kopen

Bent u op zoek naar een oud eikenhouten tafel om net dat beetje extra sfeer toe te voegen aan uw inrichting? Als u op zoek bent naar een unieke oud eikenhouten tafel, bent u bij NietZomaarHout.nl aan het goede adres.

NietZomaarHout heeft een exclusief assortiment unieke tafels, die gemaakt zijn van verschillende houtsoorten en leverbaar met diverse onderstellen. Als u wil, kunnen wij u helpen te komen tot de keuze die perfect past bij uw inrichting. Onze unieke collectie omvat naast een oud eikenhouten tafel bijvoorbeeld ook tuintafels in diverse verrassende uitvoeringen, kasten, barkrukken, plantenbakken, luxe tuinsets, banken, fauteuils en meer. De oud eikenhouten tafel waar uw keuze op gaat vallen, kan als u dat wil, vaak aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. En anders is het geen enkel probleem de tafel voor u op maat te laten maken in onze eigen werkplaats.

Oud eikenhouten tafel bij NietZomaarHout.nl

Wilt u een oud eikenhouten tafel? Tijdens uw zoektocht bent u gekomen op onze website met prachtige oud eikenhouten tafels. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze unieke collectie! Voor de tafels worden alleen de mooiste, echt oude en massieve eiken planken gebruikt. Omdat deze soms letterlijk eeuwenoude planken uit oude huizen komen en 150 tot 300 jaar oud zijn, is elke tafel bijzonder. Het massieve eiken blad is rond de 45 jaar oud. Het hout is optimaal geschuurd en gedroogd. Onder het blad kan een massief onderstel, bijvoorbeeld met een fraaie balk, worden gemonteerd, maar bijvoorbeeld ook een zwart gepoedercoat onderstel of een blank stalen onderstel. De uitvoering kan worden geborsteld en geschraapt. Op de oud eikenhouten tafel wordt een matte lak aangebracht die zijn originele look behoudt doordat hij niet vergeelt.
De tafel is onverwoestbaar vanwege de hardheid van het eikenhout. Wij gebruiken voor onze tafels alleen matchend hout dat een strenge keuring heeft ondergaan.

Bezoek onze oud eikenhouten tafel showroom!

In onze showroom staat een groot deel van onze uitgebreide collectie opgesteld. Ons hele assortiment kunt u zien op onze website NietZomaarHout.nl. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook banken, eetkamerstoelen, ligstoelen, plantenbakken, tuinsets, salontafels en woonaccessoires.
Als u ons laat weten wat u precies zoekt, denken wij graag met u mee. En als u er niet precies uitkomt wat past of het mooist zou staan bij u thuis, willen we ook graag ter plekke langs komen om advies te geven. Zo kunt u tot de beste keuze komen. En als u een tafel compleet op maat wenst, is dat bij NietZomaarHout geen enkel probleem.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, zorgen wij dat alles netjes thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. Zo is het mogelijk snel te genieten van uw aankoop. U bent van harte welkom een kijkje te nemen op onze website of in de showroom.