Oude kloostertafel kopen | Oude tafels | NietZomaarHout

Oude kloostertafel online kopen

Op zoek naar een oude kloostertafel? Als u op zoek bent naar een nieuwe tafel, dan zijn er ontelbaar veel keuzes en mogelijkheden.

Als u specifieker op zoek bent naar een tafel die een landelijk en robuust karakter heeft, dan zou u kunnen kijken naar een oude kloostertafel. Kenmerkend aan een oude kloostertafel is het robuuste tafelblad, vol krasjes en oneffenheden, waardoor het een karakteristiek en doorleeft uiterlijk heeft. Dit maakt een kloostertafel bijzonder geschikt voor een interieur in landelijke stijl. Bij NietZomaarHout.nl kunt u kiezen uit verschillende prachtige oude kloostertafels en allen uniek. Daarnaast bestaat ons assortiment bijvoorbeeld ook uit diverse soorten eet- en tuintafels en stoelen, luxe tuinsets, barkrukken, fauteuils, woonaccessoires en nog veel meer. De oude kloostertafel die u wenst, kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen of zelfs op maat gemaakt worden voor u in onze eigen werkplaats.

Oude kloostertafel in alle soorten en maten!

Een oude kloostertafel is zonder twijfel een absolute aanwinst in uw interieur, mede dankzij het doorleefde uiterlijk. Op de website NietZomaarHout.nl vindt u bijzonder fraaie oude kloostertafels tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken alleen massieve planken, die vaak letterlijk eeuwenoud zijn (soms wel 150 tot 300 jaar oud) en die komen uit oude huizen en schuren en dergelijke. Hierdoor is elke oude kloostertafel bijzonder en enig in zijn soort. Het massieve tafelblad is optimaal geschuurd en gedroogd. Er onder kan een onderstel met robuuste balk worden gemonteerd, voor een extra stoer uiterlijk. Wat minder massief oogt bijvoorbeeld een zwart gepoedercoat onderstel. Heel bijzonder is om onder de klassieke oude tafel een wat moderner onderstel van blank staal te gebruiken. Op de oude kloostertafel gebruiken wij een neutrale matte lak die niet vergeelt, waardoor de originele look zichtbaar blijft. De antieke tafel is onverwoestbaar dankzij het gebruikte eikenhout.

Ontdek een oude kloostertafel in onze showroom!

In de showroom kunt u een groot deel van onze uitgebreide collectie zien; het complete assortiment is te bekijken op NietZomaarHout.nl. Want naast prachtige tafels, zowel kloostertafels, eettafels als tuintafels, kunt u bij ons ongetwijfeld slagen voor eetkamerstoelen, barkrukken, fauteuils, woonaccessoires en nog veel meer.
Als u ons vertelt waar u naar op zoek bent, zowel qua maat als qua uitvoering, dan helpen wij u de juiste keuze te maken. Maar natuurlijk kunnen we ook bij u thuis komen voor een vrijblijvend advies, als u dit wil. Uw bestelling leveren wij aan huis, waarna we het onderstel onder de tafel monteren. U bent van harte welkom in onze showroom of op onze website!