Oude houten tafel online kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Oude houten tafel online kopen

Bent u opzoek naar een unieke oude houten tafel dan bent u bij NietZomaarHout op de goede plek. Wij hebben een unieke ruime keuze in onze showroom aan mooie oude houten tafels.

In ons mooie pand in Giessen kunt u al onze modellen rustig komen bekijken. In onze ruime showroom zit zeker en vast uw mooie oude houten tafel in ons assortiment. Is dit toch niet het geval? Dan gaan wij samen met u in een persoonlijke gesprek, uw wensen bespreken. Zodat wij, samen met u, uw ideale tafel perfect kunnen samenstellen.

Karakteristieke oude houten tafel

Op zoek naar een karakteristieke oude houten tafel? Wat maakt ons nu zo uniek? Bij NietZomaarHout maken wij geheel nieuwe prachtige tafels maar onze specialiteit komt hier om de hoek. Wij maken van oud eiken hout de prachtigste tafelbladen. Doordat wij met de mooiste oud eiken bladen werken kunnen wij de stoerste robuuste uitstraling creëren voor uw oude houten tafel.

Beste hout kwaliteit

Bij NietZomaarHout werken wij met het kwaliteit hout. Wij werken met zeer duurzaam eikenhout. Eikenhout is een harde houtsoort. Aangezien eikenhout een harde houtsoort is, is deze uitermate goed geschikt om in tafels te verwerken die lang mee moeten gaan. Doordat wij gebruik maken van het beste eikenhout kunnen onze tafels intensief gebruikt worden.

Oud eiken houten tafel op maat laten maken

Al onze oude houten eiken bladen zijn geheel aan uw wensen aan te passen. Zit uw gewenste tafelmaat er niet tussen, dan kunnen wij samen in persoonlijk met u de mogelijkheden bespreken voor uw oude houten tafel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld de afmetingen of het model van de tafel aan passen. U heeft ook de mogelijkheid om een andere houtsoort of behandeling te kiezen.

Oude eiken houten tafel showroom

In het mooie Giessen staat onze grote showroom. U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend bij ons rond te kijken. Wij hebben allerlei soorten tafels en eettafels. Ons oude eikenbladen zijn uniek in zijn soort.

Levering en montage van uw oude houten tafel

Wij van NietZomaarHout zorgen ervoor dat alles in de puntjes voor u is geregeld. Doordat wij van het begin tot het eind betrokken zijn bij uw aankoop, zorgen wij er uiteraard voor dat de oude houten tafel persoonlijk bij u thuis word afgeleverd. Via onze persoonlijke service monteren wij ook uw tafel aan huis, zodat u nog dezelfde dag van uw tafel kunt genieten.

Meer weten over ons aanbod?

Op onze website vind u een uitgebreid overzicht van onze uniek zeer uiteenlopen collectie. Zo vind u bij ons niet alleen, de mooiste tafels maar bijpassende stoelen. Bezoek onze website of showroom en laat u verrassen door ons zeer uitgebreide aanbod.