Oud tafels kopen | Antieke oude tafels | NietZomaarHout

Oud tafels kopen

Oud tafels... altijd mooi om net dat beetje extra sfeer in uw huis of tuin te brengen. Als u op zoek bent naar oude tafels voor binnen of buiten, bent u bij NietZomaarHout aan het goede adres.

Wij hebben een exclusief assortiment tafels voor binnen en buiten, vervaardigd van verschillende materialen, met verschillende tafelbladen en onderstellen. In ons assortiment hebben we naast oud tafels ook antiek oud eiken of teakhouten tafels, luxe tuinsets, banken, fauteuils, kasten, ligbedden, dressoirs, barkrukken en nog meer. Zo kunt u uw woning of tuin helemaal naar uw smaak inrichten met onze kwalitatief hoogwaardige producten.
Indien gewenst kunnen we de oude tafel naar uw keuze vaak geheel aanpassen aan uw wensen. En als dit niet lukt, maken wij graag een tafel op maat voor u.

Oud tafels bij NietZomaarHout.nl

Bent u in Google op zoek naar 'oud tafels'? Dan komt u op onze website met mooie oude tafels, allemaal uniek doordat wij van NietZomaarHout gebruik maken van verschillende houtsoorten. Wij bieden een unieke collectie en dat tegen gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding! De oud tafels kunnen worden behandeld met een olie die niet vergeelt, waardoor de originele look en de fraaie kleur zichtbaar blijven. Verder gebruiken wij alleen hout dat bij elkaar past, een strenge keuring heeft ondergaan en geheel wordt gedroogd. Wij gebruiken alleen de beste basismaterialen en houtsoorten. De tafelbladen zijn van massief hout en de tafel kan worden uitgevoerd met verschillende soorten onderstellen. Wat denkt u van een gerecycled Aziatisch hardhouten blad met zwarte gepoedercoate poten, of een Europees rustiek eikenhouten blad, met blank stalen poten ? Of prefereert u geborsteld en gebakken Europees eikenhout, met een massief eikenhouten onderstel? Met zoveel keuze willen wij graag met u meedenken om weloverwogen tot de juiste tafel te komen die bij u het beste tot zijn recht kom. Geef ons uw ideeën door en wij denken mee. Indien gewenst komen we bij u thuis om te kijken wat het beste past, qua maat en uitvoering.

Grootste aanbod aan oud tafels

In onze showroom kunt u onze unieke collectie met eigen ogen bekijken, zodat u altijd vooraf een goed beeld heeft van onze materialen en productkwaliteiten. Op onze website NietZomaarHout.nl kunt u ons volledige assortiment bekijken, zoals luxe fauteuils, salontafels, banken, barkrukken en allerlei woonaccessoires.
Wij willen er alles aan doen om aan uw wensen te kunnen voldoen en daarom is het voor ons erg belangrijk dat u al uw wensen en ideeën kenbaar maakt.
NietZomaarHout zorgt ervoor dat alles volgens afspraak wordt afgeleverd en gemonteerd, om te verzekeren dat u dezelfde dag nog kunt genieten van uw oude tafel. Neem een kijkje op onze website of in onze showroom voor een overzicht van onze kwalitatief hoogwaardige producten.