Oud tafel kopen | Antieke oude tafel | NietZomaarHout

Oud tafel kopen

Oud tafel... altijd mooi om extra sfeer te brengen in uw huis of tuin. Als u op zoek bent naar een oude tafel voor binnen of voor buiten, bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor een exclusief assortiment tafels voor binnen en buiten, vervaardigd van verschillende materialen, voor stoelen, banken en nog veel meer. Samen met u zorgen we er voor dat u de juiste keuze maakt en kiest voor één van onze unieke producten. In ons assortiment hebben we naast oude tafels ook teakhouten of antiek oud eiken tuintafels, luxe tuinsets, ligbedden, banken, kasten, dressoirs, fauteuils, barkrukken en nog veel meer. Zo kunt u uw huis of tuin volledig inrichten met onze kwalitatief hoogwaardige producten.
Indien gewenst kunnen we de oud tafel waar uw keuze op gevallen is vaak geheel aan uw wensen aanpassen. Mocht dit niet lukken, dan zullen wij de tafel voor u op maat maken.

Oud tafel bij NietZomaarHout.nl

In Google op zoek naar 'oud tafel'? Dan komt u terecht op onze website met prachtige oude tafels, allemaal uniek in zijn soort door het gebruik van diverse houtsoorten en verschillende uitvoeringen poten. Wij bieden een zeer unieke collectie en dat tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding! De oud tafel kan worden behandeld met een olie. Deze olie vergeelt niet, waardoor de originele look en de fraaie kleur bewaard blijven. Verder gebruiken wij alleen hout dat door een strenge keuring gaat, geheel gedroogd wordt en bij elkaar past. Wij maken gebruik van alleen de beste basismaterialen en houtsoorten. De tafelbladen zijn massief. Wat denkt u van een Europees rustiek eikenhouten blad, met blank stalen poten, of gerecycled en geborsteld Aziatisch hardhout met zwarte gepoedercoate poten? Of gaat uw voorkeur uit naar geborsteld en gebakken Europees eikenhout, met een massief eikenhouten onderstel met balk? Zoveel mensen, zoveel wensen en wij willen graag aan uw wens voldoen! Geef ons uw ideeën door en wij zullen meedenken. Indien gewenst komen we bij u thuis om te kijken wat het beste past, qua uitvoering en qua maatvoering. Zo kunt u weloverwogen komen tot de tafel die bij u het beste tot zijn recht komt.

Zowel online als offline het grootste aanbod oud tafel

In onze uitgebreide showroom kunt u een groot deel van onze unieke collectie bekijken en uitproberen, zodat u altijd vooraf onze materialen en productkwaliteiten met eigen ogen kunt zien. In de showroom en op onze website NietZomaarHout.nl kunt u ook onze overige producten bekijken, zoals salontafels, barkrukken, fauteuils, (eetkamer)stoelen en woonaccessoires.
Voor ons is het erg belangrijk dat u al uw wensen en ideeën kenbaar kunt maken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om aan uw wensen te kunnen voldoen!
NietZomaarHout zorgt ervoor dat alles netjes bij u thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. Zo kunt u dezelfde dag nog genieten van uw tafel. Neemt u een kijkje op onze website of in onze showroom voor een overzicht van onze mooie producten. En neem contact met ons op voor een tafel compleet op maat!