Industriële tafels op maat online kopen | NietZomaarHout

Industriële tafels op maat online kopen

Het afgebeelde assortiment Industriële tafels is slechts een deel van de mogelijkheden die wij bieden. Alle afgebeelde tafels zijn op alle fronten aan te passen naar uw wens.

Breed assortiment industriële tafels op maat

Bent u op zoek naar industriële tafels op maat? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres. Wij bieden u de industriële meubels waar u naar op zoek bent. Naast onze industriële tafels op maat bieden wij u ook stoelen, banken, salontafels, fauteuils, barkrukken, tuinmeubels, kasten, sidetables en accessoires aan. U kunt wel zeggen dat wij de laatste jaren gespecialiseerd zijn in industriële tafels op maat. Eigenlijk is iedere tafel volledig op maat te maken.  De materialen waar wij het meest gebruik van maken zijn eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Dit maakt de uitstraling van onze tafels ook zo uniek en hip. Heeft u een tafel in onze webshop gezien die u bevalt en wilt u deze met eigen ogen komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit om naar onze uitgebreide showroom te komen. Bij ons krijgt u een persoonlijk advies op maat. Tijdens een gesprek met een kopje koffie erbij krijgen wij een duidelijk beeld van wat u zoekt.

Industriële tafels op maat gemaakt

Op zoek naar industriële tafels op maat? Wilt u een tafel kopen bij een zaak met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Een zaak waar alleen de beste materialen gebruikt worden? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres. Wij kunnen voor u boomstamtafels, retro tafels, klassieke tafels, landelijke tafels, kloostertafels, bartafels, robuuste tafels, industriële tafels, design tafels en vergadertafels regelen. Heeft u een eigen ontwerp dat u door ons wilt laten maken? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Bij ons kunt u de houtsoort en het onderstel kiezen en daarbij ook nog de vorm van de tafel zelf bepalen. Wilt u dat de tafel nog wordt voorbehandeld voordat deze bij u thuis wordt afgeleverd? Laat het aan ons weten en wij regelen de rest.

Industriële tafels op maat bij NietZomaarHout

Als u industriële tafels op maat bij ons bestelt dan komen wij deze bij u thuis afleveren. Bij u thuis komen wij de meubels in de goede ruimte opbouwen zodat u zelf niet hoeft te tobben bij het in elkaar zetten. Wij doen dit graag voor u! Zo kunt u direct na ons vertrek genieten van uw nieuwe industriële tafel op maat. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij met maatwerk kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Giessen. Wij staan voor u klaar!