Industriële tafel online kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Industriële tafel online kopen

Bent u op zoek naar een industriële tafel? Heeft u al een industrieel interieur, maar mist u nog een tafel? Of is uw interieur aan vervanging toe en wilt u beginnen met een nieuwe industriële tafel? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Wij bieden u een unieke en bijzondere collectie van industriële meubels aan. Wij maken alle producten met de hand en de industriële tafel kan volledig op maat gemaakt worden. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Heeft u een andere materiaalsoort in gedachten? Geef het door aan ons en wij gaan op zoek naar het materiaal om uw meubels te maken. Onze meubels hebben de stoere uitstraling die momenteel zo hip is. Wij kunnen een robuuste of rustige industriële tafel maken. Een tafel is een belangrijk meubelstuk in uw woning. Het is het centrale punt waar de gezinsleden elkaar ontmoeten en voor de maaltijd samen komen. Wilt u graag meer weten over de industriële tafels of andere meubels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Industriële tafel op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een industriële tafel op maat maakt voor een betaalbare prijs? Bekijk dan snel het aanbod in onze webshop. Hier staan verschillende tafels die u zullen inspireren. Heeft u al precies in gedachten hoe de tafel eruit moet komen te zien? Kom met het ontwerp naar ons toe en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hierbij kunt u zelf de materialen, kleuren en afmetingen bepalen.  Wij bieden u ook verschillende onderstellen aan. Wilt u naast de industriële tafel ook meerdere meubelstukken uit dezelfde serie kopen? Wij hebben bijpassende stoelen en eetkamerbanken, maar ook sidetables, barkrukken en kasten behoren tot onze collectie. Komt u kijken of de meubels waar u naar op zoek bent bij ons staan? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Giessen.

Industriële tafel bij NietZomaarHout

Als u bij ons uw meubels bestelt dan komen wij de meubels bij u thuis bezorgen. Wij leveren niet alleen de dozen af maar wij monteren alles in de gewenste ruimte. Zo kunt u vrijwel direct genieten van uw nieuwe meubels. Als wij weggaan willen wij er zeker van zijn dat alles naar wens is en dat u geniet van uw aankoop. Wilt u graag inspiratie op doen door eerst de verschillende mogelijkheden te komen bekijken? Kom vrijblijvend langs in onze showroom of bekijk het aanbod in de webshop.