Industriële boomstamtafel online kopen | NietZomaarHout

Industriële boomstamtafel online kopen

Bent u op zoek naar een industriële boomstamtafel? De eigenschappen van een industriële boomstamtafel zijn duidelijk zichtbaar.

Het boomstamblad met de originele contouren ziet u terug bij een boomstamtafel. Hierdoor komt het tafelblad heel natuurlijk over, bovendien is het tafelblad ook niet helemaal recht. Het rust op een mooie metalen onderstel dat in verschillende vormen beschikbaar is. Ook een houten onderstel is mogelijk. Het is maar net wat u mooi vindt. Wij kunnen alle combinaties maken omdat iedere tafel op maat gemaakt wordt door ons. Weet u al hoe groot de tafel moet worden en hoeveel zitplaatsen u rondom de tafel wilt creëren? De lengte varieert vaak van 180 tot wel 300 cm. Ook groter of kleiner is mogelijk. Geef de afmetingen door aan ons en wij gaan voor u aan de slag. Voor een industriële boomstamtafel bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Industriële boomstamtafel op maat gemaakt

U kunt bij ons kiezen om een tafel op maat te laten maken. In principe zijn al onze tafels maatwerk omdat wij u graag helpen om uw droomtafel te realiseren. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt u langskomen in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken. Het model dat u aanspreekt kunnen wij vervolgens volledig aan uw wensen aanpassen. Zo kunt u de industriële boomstamtafel voorzien van een ander onderstel, een ander tafelblad, de tafelblad dikte aanpassen en/of de afwerking bepalen. Tot slot kunt u de industriële boomstamtafel in andere kleuren laten bewerken. Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van advies op maat. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Industriële boomstamtafel bij NietZomaarHout

U krijgt bij ons een uitstekende service omdat wij dit erg belangrijk vinden. Wij zitten al jaren in het vak en weten precies hoe wij tafels in elkaar moeten zetten en hoe deze behandeld moeten worden. Daarom leveren wij de meubels ook bij u thuis af en zetten ze voor u in elkaar op de plaats waar u ze wilt hebben. Als u kiest voor een industriële boomstamtafel kunt u kiezen voor een rustiek eiken tafelblad. Dit blad bevat kleine noesten en scheuren en dit geeft de tafel een stoere en robuuste uitstraling. Natuurlijk weet u ook dat iedere boom anders is en dat maakt iedere tafel uniek. Kom gerust eens langs in onze showroom en wij laten u graag een aantal producten zien.