Boomstamtafels maatwerk kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Boomstamtafels maatwerk kopen

Op zoek naar boomstamtafels maatwerk? Misschien bent u op zoek naar een boomstamtafel omdat u deze zo mooi vindt maar schrikt u terug vanwege de grote afmetingen. Boomstamtafels zijn momenteel erg hip en door hun natuurlijke, authentieke uitstraling zijn ze een blikvanger in elk interieur.

Deze stoere, robuuste tafels zijn goed te combineren met verschillende woonstijlen. Zoekt u boomstamtafels maatwerk met een bijzondere maat? Toch mag de afmeting u niet weerhouden om te kiezen voor een boomstamtafel. Bij NietZomaarHout maken wij tafels op maat zodat ze in elke woonruimte passen. Wij maken de tafel conform uw persoonlijke wensen waarbij u zelf een houtsoort, behandeling en onderstel kunt kiezen. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Alle materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en uniek. Als u bij ons een tafel koopt dan weet u zeker dat er zo geen tweede is. Het is verstandig als u tijd uittrekt om een mooie tafel te kiezen. Een tafel is een belangrijk meubelstuk in huis omdat tegenwoordig een eetkamertafel zoveel meer is dan de plek waar je alleen maar eet. Het is de centrale plaats in huis waar gezinsleden elkaar ontmoeten en waar u zich met vrienden kunt ontspannen.

Boomstamtafels maatwerk van hoge kwaliteit

U kunt een kijkje nemen op onze website voor een impressie van de mogelijkheden. U zult daar een unieke collectie tafels, waaronder boomstamtafels maatwerk, aantreffen die met zorg en liefde gemaakt zijn. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje aan onze uitgebreide showroom in Giessen brengen waar wij u persoonlijk advies op maat kunnen geven. Wij denken graag met u mee om zo de perfecte tafel aan u te kunnen leveren. Maar ons assortiment bestaat uit meer dan boomstamtafels maatwerk alleen. Zo hebben wij ook stoelen, barkrukken, sidetables, kasten, zitbanken en eetkamerbanken. Al deze producten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Wij vinden een hoge kwaliteit erg belangrijk, zowel van de materialen die wij gebruiken als de service die wij verlenen. Onze prijs- kwaliteitsverhouding is de beste; u krijgt waar naar uw geld.

Al uw aankopen worden door NietZomaarHout netjes in huis afgeleverd en gemonteerd. U hoeft enkel te zeggen waar alles moet komen te staan en wij doen de rest. U hoeft niet zelf aan de slag en u kunt direct genieten van uw aankopen. We vertrekken pas als u tevreden bent. Wij nodigen u hartelijk uit in onze showroom waar u verbaasd zult zijn over alle mogelijkheden die wij graag met u willen bespreken.