Antieke tafels kopen | Antieke eiken tafels | NietZomaarHout

Antieke tafels kopen

Antieke tafels brengen een bijzondere, extra sfeer in uw huis of uw tuin. Als u op zoek bent naar een antieke tafel voor binnen of voor buiten, bent u bij NietZomaarHout.nl aan het juiste adres.

NietZomaarHout heeft een exclusief, uniek assortiment tafels gemaakt van verschillende materialen. Naast antieke tafels hebben wij ook teakhouten of oud eiken tuintafels, barkrukken, fauteuils, kasten, dressoirs, ligbedden, banken, luxe tuinsets en nog meer. Er is keuze te over om uw inrichting te completeren met onze kwalitatief hoogwaardige producten. Door de uitgebreidheid van onze collectie is het moeilijk een keuze te maken, maar indien gewenst helpen wij u daar graag bij.
Als u een fraaie antieke tafel heeft gezien, maar uw voorkeur uitgaat naar een net andere uitvoering, kunnen wij de tafel vaak geheel aanpassen aan uw persoonlijke wensen. En anders is het geen probleem de tafel voor u op maat te maken.

Antieke tafels bij NietZomaarHout.nl

Bent u op zoek naar antieke tafels? Op onze website vindt u prachtige antieke tafels, die allemaal uniek zijn door het gebruik van verschillende houtsoorten; ook kan er een ander onderstel gekozen worden. De antieke tafels kunnen worden behandeld met een olie die niet vergeelt, waardoor de originele look en bijzondere kleur bewaard blijven. Wij gebruiken alleen het beste hout dat een strenge keuring ondergaat, wordt gedroogd en mooi bij elkaar matcht. De tafelbladen zijn van massief hout en het onderstel kan worden aangepast naar uw wens. Wat denkt u van een rustiek eikenhouten blad met daaronder blank stalen poten? Of houdt u van geborsteld Aziatisch hardhout met een stoere, zwart gepoedercoat onderstel? Of prefereert u geborsteld en gebakken Europees eikenhout, met een massief eikenhouten onderstel? Als u aangeeft wat u wil, kunnen wij meedenken. En weet u niet goed wat mooi is en wat past in uw huis, dan komen we met alle plezier bij u thuis voor advies. Zo kunt u weloverwogen komen tot de tafel die bij u thuis het beste past.

De antieke tafels specialist!

In onze uitgebreide showroom kunt u een prachtige selectie uit onze unieke collectie bekijken en proberen. Op onze website NietZomaarHout.nl kunt u daarnaast alle overige producten zien, zoals onder andere salontafels, tuinsets, stoelen, banken, barkrukken en woonaccessoires.
Vertel ons uw wensen en ideeën en wij denken mee om u de perfecte tafel te kunnen bieden.
Na uw aankoop zorgt NietZomaarHout ervoor dat alles netjes thuis wordt geleverd en gemonteerd. Uw unieke antieke tafel kan zo dezelfde dag nog in gebruik worden genomen. Kijk rustig rond op onze website of in onze showroom, u bent van harte welkom! Wij bieden u een unieke collectie tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding!