Antieke kloostertafels kopen | NietZomaarHout | Antieke kloostertafel

Antieke kloostertafels kopen

Bent u op zoek naar antieke kloostertafels om uw woonkamer te verfraaien? U bent bij NietZomaarHout.nl op de goede plaats voor een grote collectie unieke, antieke kloostertafels.

Naast deze antieke kloostertafels bestaat ons assortiment bijvoorbeeld ook uit diverse soorten eettafels en tuintafels, eetkamerstoelen, luxe tuinsets, plantenbakken en veel meer. De kloostertafels zijn gemaakt van diverse houtsoorten en kunnen worden geleverd met verschillende onderstellen. De antieke kloostertafel die u wenst, kan eventueel aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. En mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan maken we in onze werkplaats een tafel voor u op maat.

Antieke kloostertafels bij NietZomaarHout.nl

Natuurlijk vormen antieke kloostertafels een absolute aanwinst in uw interieur. Tijdens uw zoektocht naar de mooiste kloostertafels bent u gekomen op de website NietZomaarHout.nl, vol prachtige antieke kloostertafels tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken alleen massieve eiken planken. Omdat deze soms letterlijk eeuwenoude planken (soms tot wel 300 jaar oud) uit oude schuren en huizen komen, zijn alle tafels uniek en heel bijzonder. Het hout is optimaal geschuurd en gedroogd. De tafelbladen zijn massief en hieronder kan een massief onderstel met balk worden gemonteerd, voor een robuuste look. Een andere optie is om bijvoorbeeld een zwart gepoedercoat onderstel te gebruiken, of wat moderner met een blank stalen onderstel. Op de antieke kloostertafel brengen wij een matte lak aan, waardoor de originele, bijzondere look behouden blijft doordat de lak en dus de tafel niet geel zullen worden.

De tafel is oersterk en onverwoestbaar vanwege het feit dat eiken een hardhoutsoort is. Het gebruikte hout matcht prachtig samen en ondergaat een strenge keuring voor wij ermee aan de slag gaan.

Specialist in antieke kloostertafels

In de showroom kunnen wij u een aanzienlijk deel van onze uitgebreide collectie tonen en ons complete assortiment kunt u zien op onze website NietZomaarHout.nl. Hieronder ziet u bijvoorbeeld ook onze kwalitatief hoogwaardige fauteuils, banken, stoelen, barkrukken en nog veel meer.
Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, kunnen we u gerichter laten zoeken, om zo tot de optimale keuze te komen. Vindt u het moeilijk te zeggen wat qua maat of uitvoering het beste zou staan in uw interieur, dan willen wij met alle plezier een afspraak maken om langs te komen voor advies. En als u een tafel compleet op maat gemaakt wilt hebben, dan kunnen wij dit regelen, dankzij onze eigen werkplaats.
Uw bestelling leveren wij keurig thuis af en we monteren alles ter plaatse, zodat u snel kunt genieten van uw aankoop!