Antiek eiken tafel kopen | Antieke eiken tafels | NietZomaarHout

Antiek eiken tafel online kopen

Op zoek naar een antiek eiken tafel? Als u op zoek bent naar een nieuwe tafel, dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Antiek eiken tafels brengen een bijzondere, extra sfeer in uw woning. Als u op zoek bent naar een antiek eiken tafel, dan bent u bij ons van NietZomaarHout.nl aan het goede adres.

Een stoer tafelblad, vol oneffenheden en krasjes, geeft de tafel een prachtig uniek en doorleeft karakter en het is kenmerkend voor de antiek eiken tafel. Heeft u een interieur in landelijke stijl dan komt een antiek eiken tafel hier prachtig tot zijn recht. Bij NietZomaarHout.nl heeft u de keuze uit diverse antiek eiken tafels en alle exemplaren zijn uniek. Daarnaast bieden wij u bijvoorbeeld ook kwalitatief hoogwaardige tuinsets, ligstoelen, fauteuils, kasten, eet- en tuintafels en nog veel meer.

Antiek eiken tafel in alle soorten en maten!

Een antiek eiken tafel is een ware eyecatcher in uw woning. Op de website NietZomaarHout.nl kunt u kiezen voor een fraaie, doorleefde antiek eiken tafel tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken alleen massieve planken, die vaak eeuwen oud zijn, zo'n 150-300 jaar, en die hergebruikt worden uit oude schuren en huizen. Hierdoor is elke antiek eiken tafel enig in zijn soort. Onder het massieve tafelblad, wat optimaal geschuurd en gedroogd is, kan een onderstel worden gemonteerd met massieve balk, zodat uw tafel extra robuust is. Een iets minder robuust effect heeft u als u onder het blad een zwart gepoedercoat onderstel laat monteren. En voor een bijzondere uitvoering kan er een onderstel van blank staal geplaatst worden onder het karakteristieke tafelblad. Zo past u de antiek eiken tafel helemaal aan uw eigen wensen aan. Een neutrale matte lak die niet vergeelt zorgt dat de originele uitstraling behouden blijft. En doordat eiken hardhout is, is de tafel onverslijtbaar.

Online een antiek eiken tafel kopen bij NietZomaarHout!

In de showroom kunt u een groot deel van ons uitgebreide assortiment bekijken en proberen. Onze totale collectie kunt u op uw gemak bekijken op onze website NietZomaarHout.nl. Er is meer dan genoeg keuze om uw inrichting aan te vullen met onze kwalitatief hoogwaardige producten. En als u daar hulp bij wenst, helpen wij u er graag bij. Als u ons uw ideeën vertelt wat betreft maat en uitvoering, dan kunnen wij u adviseren. Indien gewenst willen we zelfs bij u thuis langs komen voor vrijblijvend advies. De antiek eiken tafel die uw voorkeur geniet, kan zelfs aangepast worden aan uw eigen wensen. Maar ook een tafel geheel op maat maken is geen probleem. Uw bestelling wordt thuis afgeleverd, waar we het onderstel onder de tafel zullen monteren. U ziet het: we leveren zowel kwaliteit als service!