fbpx
0183-745665 | info@nietzomaarhout.nl | Gratis bezorging vanaf €500,-| Wij bezorgen in NL en BE

stoere eettafel

Stoere eettafel online kopen

Op zoek naar een stoere eettafel? Bij NietZomaarHout hebben wij een groot aanbod in stoere eettafels. Bent u opzoek naar een grote, robuuste, stoere eettafel, dan weten wij zeker dat u bij ons zult slagen. Een stoere eettafel komt altijd prachtig tot zijn recht in een een mooie keuken of woonkamer. Doordat onze stoere eettafels prominent aanwezig zijn word het een echte eye-catcher in uw woning. Misschien ziet u een stoere eettafel wel zitten in uw kantoorpand. Waar u samen met uw werknemers of eventuele klachten een hapje kunt eten of genieten van een heerlijke kop koffie. In onze grote showroom in Giessen is er voor ieder wat wils. Doordat wij met Hollands design werken zijn wij uniek in ons vak.

 

Online stoere eettafel kopen

Op zoek naar een stoere eettafel? Heeft u al een kijkje genomen op onze online winkel? In onze webshop hebben wij met zorg een groot scala houten eettafels en tafel bladen voor u geselecteerd. Waaronder, uiteraard onze stoere eettafel van echt eikenhout. Een groot assortiment van onze 150 jaar oude Eiken tafels tot aan teakhouten en notenhouten tafelbladen. Op onze website hebben wij het grootste aanbod in stoere eettafels.

Grootste aanbod stoere eettafels in onze showroom

Bent u opzoek naar een unieke boomstamtafel, een stoere eettafel of gaat u liever voor een kloostertafel? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Industrieweg in Giessen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u op de juiste weg te helpen naar uw ideale stoere eettafel.

Eettafels van beste kwaliteit

Bij NietZomaarHout gebruiken wij de allerbeste hout kwaliteit. Doordat wij alleen werken met het unieke Hollandse design, waarborgen wij onze grootste krach,t om met het allerbeste hout kwaliteit te werken. Maar wat is nu het allerbeste hout kwaliteit vraagt u zich af. Na grondig onderzoek is gebleken dat eikenhout het beste is in zijn soort. Eikenhouten tafels kunnen daarom intensief gebruikt worden. 

Stoere eettafel op maat laten maken

Wij van NietZomaarHout kunnen uw unieke stoere eettafel geheel naar uw smaak aanpassen, niets is ons te gek.   U heeft zelf de keuze maken in de houtsoort, behandeling en de kleur van uw tafels. Maar u kunt ook uw unieke tafel samenstellen door te kiezen voor een karakteristieke oud eiken tafelblad in combinatie met een stoer RVS frame.  

Meer weten over ons aanbod?

Op onze website vind u een uitgebreid overzicht van onze uniek zeer uiteenlopen collectie. Zo vind u bij ons niet alleen, de mooiste tafels maar bijpassende stoelen. Bezoek onze website of showroom en laat u verrassen door ons zeer uitgebreide aanbod.