robuuste tafels

Robuuste tafels online kopen

Bent u op zoek naar robuuste tafels? Robuuste tafels zijn de trend van dit moment. Robuuste tafels zijn unieke en bijzonder en daarom worden ze door ons op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u de robuuste tafel van uw dromen krijgt. Heeft u een tafel gezien waarbij de kleur en het onderstel perfect zijn maar vindt u de tafel net te groot of te klein? Wij kunnen alle robuuste tafels helemaal aanpassen aan uw wensen. Als wij voor u aan de slag gaan geven wij u graag advies op maat. Wij zitten al jaren in het vak en weten werkelijk alles over robuuste tafels. Wij hebben al vele robuuste tafels gemaakt en daarom weten wij een aantal combinaties te maken waar u misschien nog niet aan gedacht had. Daarbij maken wij alleen gebruik van de beste materialen zoals eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Wij kopen de materialen zelf in en weten daardoor zeker dat deze van topkwaliteit zijn. Wilt u graag bijpassende stoelen of barkrukken bestellen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

 

Bezoek onze showroom met robuuste tafels

Wij hebben een grote showroom in Giessen waar veel van onze producten staan opgesteld. Als u de robuuste tafels in onze webshop gevonden heeft, kunt u direct zien of het product ook in de showroom staat. Bij ieder product staat beschreven of u het product in de showroom kunt komen bekijken of dat dit product alleen in de webshop te vinden is. Bent u er al uit wat voor tafel u graag wilt? Wij kunnen wel meer dan 50 combinaties maken met verschillende houtsoorten en onderstellen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te door te nemen.

Robuuste tafels bij NietZomaarHout

Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor onder meer een exclusief assortiment robuuste tafels. Maatwerk staat hierbij centraal zodat u altijd een unieke tafel heeft die u nergens anders zult aantreffen. In ons assortiment treft u eettafels aan die wij vrijwel altijd geheel aan uw wensen kunnen aanpassen. Mocht dit niet lukken dan maken wij de tafel voor u op maat en volledig naar wens. De unieke eetkamerstoelen die wij aanbieden, kunt u op een enkele na zelf samenstellen. Wij hebben een aantal 'standaard' modellen, maar de meeste zijn maatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met robuuste tafels op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag voor u aan de slag.