Landelijke tafels koopt u online bij NietZomaarHout

Landelijke tafels

Het afgebeelde assortiment Landelijke tafels is slechts een deel van de mogelijkheden die wij bieden. Alle afgebeelde tafels zijn op alle fronten aan te passen naar uw wens.

Breed assortiment tafels

Wij van NietZomaarHout maken uw persoonlijke eettafel geheel op maat en naar uw wensen. U kiest zelf een houtsoort, behandeling en het onderstel.
Wij werken voornamelijk met Eiken, oud Eiken, Teakhout, Notenhout, staal en RVS.

Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle boomstammen en materialen zijn uniek.

Bent u op zoek naar een mooie tafel voor in uw woonkamer? Een mooie tafel waar u met veel mensen aan kunt zitten. Genietend van een lekker drankje en een hapje? Bij NietZomaarHout hebben verschillende soorten tafels voor u in onze showroom en op onze website staan. Doordat wij zelf onze meubels maken hebben wij een breed assortiment. Wij hebben prachtige houten planken in onze werkplaats waarmee wij de mooiste meubels maken. Naast ons brede assortiment in tafels hebben wij ook een mooi aanbod in barkrukken, stoelen en zelfs in banken. Ook kunt u een kijkje bij ons nemen als u op zoek bent naar sidetables of kasten. De keuze is een reuze bij NietZomaarHout. Wij staan ook voor kwaliteit en goede services. Wij vinden dat erg belangrijk. Wij willen dat, als klant, met een fijn gevoel naar buien stapt en dat u thuis heerlijk kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Bezoek onze unieke tafels showroom

In onze showroom hebben wij onze tafels voor uit tentoongesteld. Zo kunt u zien, voelen en ruiken of de tafel in uw interieur past. Zit uw maat er niet tussen? Het is mogelijk dat wij uw tafel op maat voor u kunnen maken. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies op maat. Doordat wij met u in gesprek kunnen gaan in onze showroom kunt u naar ons uitspreken wat voor een soort tafel u in uw gedachten heeft. Samen met u lopen wij door onze showroom en zo krijg wij een goed beeld wat u voor ogen heeft. Zit u gewenste tafel of afmeting er niet tussen? Dan zijn wij in staat om uw tafel op maat voor u te maken.

Tafels op maat

Een tafel is persoonlijk. U kunt bij ons zelf kiezen wat voor houtsoort u wilt gebruiken voor uw gewenste tafel. U kunt de behandeling en het onderstel zelf uitkiezen. Wij werken voornamelijk met Oud Eiken Teakhout, Notenhout, staal en RVS. Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle boomstammen en materialen zijn uniek. In onze webshop kunt u zien welke tafels wij maken en verkopen. Wij nodigen u ook uit om een kijkje te komen nemen in de showroom in Giessen.

Service

NietZomaarHout zorgt ervoor dat alles netjes in huis word afgeleverd en gemonteerd. Wij vinden het belangrijk dat wij u met een goed gevoel achter laten met uw gekochte meubels. Zo kunt u dezelfde dag nog genieten van uw aankoop doordat wij uw meubels voor u monteren. Neemt u een kijkje op onze website, het aanbod zult u verbazen!