Industriële tafel online kopen

Op zoek naar een industriële tafel? Als u houdt van industriële meubelen dan moet u zeker eens een kijkje nemen op de website van NietZomaarHout. Wij hebben een unieke collectie meubelen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Onze meubelen hebben precies die stoere uitstraling die momenteel zo hip is. Een tafel is een belangrijk meubelstuk in uw woning. Daar is het centrale punt waar de gezinsleden elkaar ontmoeten en de maaltijd gebruiken. Een eetkamertafel moet ook groot genoeg zijn om met uw vrienden te kunnen ontspannen. Een industriële tafel is daar uitermate voor geschikt. NietZomaarHout maakt ook meubels op maat. Misschien heeft u een mooie tafel in gedachten maar kunt u net niet vinden wat u zoekt in ons assortiment. Dan nodigen wij u van harte uit om naar onze uitgebreide showroom te komen. Bij ons krijgt u een persoonlijk advies op maat. In een gesprek met een kopje koffie erbij krijgen wij een duidelijk beeld van wat u zoekt.

 

Robuuste bartafel boomstam

Industriële tafel op maat gemaakt

Wij kunnen voor u een industriële tafel op maat maken. U kunt zelf aangeven welke houtsoort u wilt gebruiken, hoe deze behandeld moet worden en wat voor onderstel u kiest. Zo weet u zeker dat u een meubelstuk krijgt dat perfect in uw interieur past. Voor bijpassende stoelen en eetkamerbanken kunt u ook bij ons terecht. Sidetables, barkrukken en kasten behoren eveneens tot onze collectie. Onze producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en wij verkopen onze meubelen tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bij NietZomaarHout krijgt u waar voor uw geld en kunt u rekenen op een zeer hoge service.

NietZomaarHout levert uw meubel netjes thuis af en wij monteren alles op de gewenste plaats zodat u zelf niet aan de slag hoeft en nog dezelfde dag kunt genieten van uw aankoop. Als wij weggaan willen we er zeker van zijn dat alles naar wens is en dat u geniet van uw aankoop. Als u toe bent aan een nieuwe tafel die een stoere uitstraling heeft dan nodigen wij u uit om naar onze showroom in Giessen te komen waar wij onze tafels hebben tentoongesteld. Zo krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en er is alle tijd en ruimte om uw wensen met ons te bespreken. Wij zorgen ervoor dat uw industriële tafel een blikvanger in uw woning wordt waar u jaren plezier van zult hebben.