fbpx
0183-745665 | info@nietzomaarhout.nl | Gratis bezorging vanaf €500,-| Wij bezorgen in NL en BE

industriële tafel

Industriële tafel online kopen

Bent u altijd al opzoek geweest naar een industriele tafel? Bij NietZomaar hout is onze collectie zodanig uitgebreid dat ook wij u, industriele tafels aan kunnen bieden. Een industriele tafel past helemaal in de tijd van nu. Met onze tafels zorgt u voor een grote eyecatcher in uw woning of kantoorpand. Ziet u, uzelf en uw familieleden al heerlijke middagen beleven aan een stoere industriele tafel in uw woning? Of stelt u zich eens voor dat u uw klanten verwelkomt in uw kantoorpand,  mooie projecten te bespreken onder het genot van een kop koffie aan uw stoere industriele tafel.

 

Persoonlijk advies op maat

Op zoek naar een industriele tafel? Persoonlijk advies op maat staat bij ons hoog in de lijst. Persoonlijk contact met onze potientele klant is voor ons heel belangrijk. Omdat wij een groot scala tafels hebben is het van belang dat wij samen met u een mooie plan kunnen maken met uw specifieke en persoonlijke wensen. Samen met u kunnen en willen wij, een prachtige industriele tafel samenstellen. 

Industriele tafel op maat laten maken

Ons assortiment in industriele tafels is in de loop van de tijd enorm gegroeid. Wij hebben de mogelijkheid om elke tafel aan uw wensen aan te kunnen passen. Mocht dit niet het geval zijn, dan maken wij de tafel voor u op maat en naar uw specifieke persoonlijke wens. Zeker met onze unieke industriele tafels is dit een mooie mogelijkheid. Alleen de aller beste materialen worden bij ons gebruikt. Daardoor hebben wij een zeer unieke en bijzondere collectie.

Groot aanbod in industriele tafel

Ons aanbod in industriele tafels is groot. Zo kunt u op onze website goed en overzichtelijk bekijken welke diverse tafels wij in ons assortiment hebben. Iedereen zou kunnen slagen in onze showroom en op onze online website. Kunt u moeilijk een keuze maken dan nodigen wij u graag uit in onze uitgebreide showroom.

Montage en service industriele tafel

Uw persoonlijke samengestelde of bestaande tafel word netjes bij u aan huis bezorgd. Onze service gaat tot aan uw woonkamer. Dat wil zeggen dat wij voor u, uw tafel geheel gemonteerd achterlaten in uw woning. Wij monteren ter plaatse de poten van de tafel op de gewenste plaats. 

Kortom, u krijgt bij ons het beste van het beste. Wij werken met het aller beste hout, het meest unieke eikenhout. Daarnaast is ons persoonlijk advies onze dragende kracht. Hierdoor krijgt u bij ons de beste prijskwaliteitsverhouding. Onze klanten waarderen ons zeer hoog voor onze kwaliteit en service.