Boomstamtafels online kopen

Op zoek naar boomstamtafels? Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor stoere, robuuste meubelen die momenteel zo gewild zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment tafels, stoelen, barkrukken, eetkamer- en zitbanken, sidetables en kasten. Met onze unieke collectie tafels springen wij er echt uit. Bij NietZomaarHout kunt u uw persoonlijk eettafel geheel op maat en conform uw wensen laten maken. U kiest zelf een houtsoort, de behandeling en het onderstel. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en alle boomstammen zijn uniek zodat er geen één tafel hetzelfde is. Wij zijn trots op onze boomstamtafels met hun robuuste en natuurlijk uitstraling. U haalt hiermee een stukje natuur in huis wat de sfeer in uw woning zal verhogen. Een boomstamtafel is een blikvanger in uw kamer en door zijn afmetingen zoveel meer dan een plek waar je alleen maar eet. Het is ook een werktafel, speeltafel of hobbytafel en bij een diner is er plaats voor veel gasten. Met een boomstamtafel van NietZomaarHout kunt u ervan verzekerd zijn dat u een uniek product in huis hebt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Boomstamtafel stalen poot 250 cm

Boomstamtafels voor jarenlang plezier

Een boomstamtafel is duurzaam. U kunt jarenlang plezier hebben van onze boomstamtafels omdat wij enkel met materialen van zeer hoge kwaliteit werken en onze meubelen met zorg en liefde vervaardigen. Als u een kijkje neemt op onze website dan ziet u boomstamtafels van notenhout of eikenhout in verschillende afmetingen. Misschien is er direct een tafel waar uw keus op valt maar als u twijfelt dan nodigen wij u van harte uit in onze uitgebreide showroom waar wij onze tafels hebben tentoongesteld. Zo krijgt u een beter beeld of de tafel in uw interieur past. Als u nog specifieke wensen heeft dan denken wij graag met u mee. Wij geven u persoonlijk advies en passen zo nodig de tafel voor u aan. U koopt bij ons kwaliteitsmeubelen met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij van NietZomaarHout vinden een service van hoge kwaliteit belangrijk en daarom leveren wij de meubelen netjes in huis en monteren deze ook. U hoeft niet zelf aan de slag, wij regelen alles voor u zodat u direct kunt genieten van uw aankoop. Als wij vertrekken willen we zeker weten dat alles naar wens is. Voor een persoonlijk gesprek met een kopje koffie bent u van harte welkom in onze showroom in Giessen.