Boomstamtafel online kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Boomstamtafel online kopen

Op zoek naar een boomstamtafel? Stoere meubelen zijn momenteel helemaal de trend.

Wij hebben een uitgebreid assortiment tafels, stoelen, barkrukken, banken, kasten en sidetables. Onze collectie tafels is speciaal. Wij leveren maatwerk zodat u voortaan aan een tafel kunt zitten waarvan er geen tweede bestaat. De meest robuuste en stoere tafel is de boomstamtafel. Met een boomstamtafel haalt u de natuur in huis. In onze werkplaats staan de prachtige houten planken waarmee wij de mooiste meubelen maken. U kunt zelf een houtsoort, behandeling en onderstel kiezen. Wij werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout staal en rvs. Met een boomstamtafel heeft u een echte blikvanger in huis. Deze tafel is het centrum van uw woning waar u in goed gezelschap kunt genieten van een heerlijke maaltijd. De natuurlijke uitstraling van de tafel verhoogt de sfeer in uw interieur en veel mensen zullen er met plezier aanschuiven.

Boomstamtafel op maat gemaakt

Op onze website kunt u diverse tafels bekijken waaronder ook de boomstamtafel. Of u nu kiest voor eiken of notenhout en of u nu de rechte vorm of de wat grillige vorm mooi vindt, wij denken met u mee om de perfecte tafel voor u te vinden. Wij nodigen u dan ook uit om onze showroom in Giessen te bezoeken waar u onze unieke collectie tafels in het echt kunt bekijken. Dat geeft toch een beter beeld dan een foto op een website. NietZomaarHout maakt voor u de eetkamertafel die helemaal aansluit bij u wensen. Onze producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en onze prijs- kwaliteitsverhouding is de beste. Wij hechten er waarden aan dat u 100 procent tevreden bent met uw aankoop en dat ook blijft. Wij maken onze meubelen met zorg en liefde en wij hopen dat u daar iets van terugziet in uw unieke aankoop.

Een uitstekende service vinden wij heel belangrijk voor uw boomstamtafel. Wij leveren het door u gekochte meubelstuk netjes bij u thuis af en monteren het ook. Zo hoeft u niet zelf aan de slag en kunt u direct relaxed genieten van uw aankoop. Als wij de deur uitlopen dan laten wij graag een tevreden klant achter. Neem een kijkje op onze website en kom naar onze uitgebreide showroom. In een gesprek komen we er altijd samen uit welke tafel perfect in uw interieur past. U zult versteld staan van alle mogelijkheden.