Stoelen voor de zakelijke markt - NietZomaarHout

Stoelen voor de zakelijke markt

Goedemiddag allemaal.
Vandaag wil ik jullie wat meer informatie geven over de unieke stoelen van NietZomaarHout welke wij leveren aan de zakelijke markt.

Stoelen voor de complete zakelijke markt.

Wij van NietZomaarHout kunnen samen met u, de perfecte stoel samenstellen voor de juiste doeleinden. Bent u op zoek naar een stoel voor in uw restaurant, hotel of bijvoorbeeld kantoor of kantine? Wij hebben een groot assortiment stoelen welke aan te passen zijn naar uw wensen.

Horeca

Bent u op zoek naar stoelen voor in uw restaurant of hotel? In het bovenstaande geval is het belangrijk dat de stoelen hygiënisch zijn en makkelijk afneembaar. Wij hebben hier meerdere soorten leder en stof voor om de door u gekozen stoel met te bekleden! Kiest u een overige stof of ledersoort, is deze altijd volledige tegen vlekken te behandelen.

Overige zakelijke markt

Bent u op zoek naar comfortabele stoelen voor in uw lobby, kantoor of vergaderruimte? Wij hebben ook voor deze doeleinden een breed aanbod stoelen welke wij samen met u samen kunnen stellen. Zo heeft u de keuze uit vele modellen, verschillende onderstellen, vele soorten stof of leder en vaak de keuze uit wel of geen armleuning. Wij hebben een veel breder aanbod dan dat u op dit moment op onze website terug kunt vinden. Wij zullen samen met u kijken welke stoel het beste bij u past.

Vrijblijvende afspraak bij u op locatie

Mocht u het erg moeilijk vinden om online een keuze te maken en niet in de gelegenheid zijn om onze showroom in Giessen te bezoeken? Dan is het ook mogelijk om met ons een afspraak te maken, wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs om samen met u te kijken wat de beste opties zijn. Wij zullen dan enkele stalen meenemen en eventueel de stoel of stoelen welke u op het oog heeft.

Prijzen
Wij denken als zakelijke klant altijd financieel met u mee. Zo zullen wij niet alleen kijken welke stoel met welke bekleding het beste bij u past. Ook hanteren wij speciale vaste prijzen voor de zakelijke en horeca markt, bij afname van grotere aantallen.U kunt ook via social media op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten: Facebook