Even voorstellen NietZomaarHout blog - NietZomaarHout

Even voorstellen NietZomaarHout blog

Goedemiddag allemaal en welkom op onze blog pagina.

Hier zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen, wat de verschillende mogelijkheden en materialen zijn en hoe u ons product het beste kunt onderhouden. Wij van NietZomaarHout kunnen uw eethoek van A tot Z op maat en naar wens leveren. Alle eettafels worden aan de hand van uw wensen compleet op maat gemaakt en alle stoelen zijn in vele gevallen zelf samen te stellen.

Bezoek onze unieke tafel en stoelen showroom

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om zelf thuis en of online een keuze te maken uit al die aangeboden tafels en stoelen. Daarom hebben wij een eigen meubelshowroom in Giessen, waar u altijd circa 50 tafels en 50 stoelen kunt bewonderen en proberen. Dit om u te kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is en zo voor u de keuze makkelijker te maken.

Verder vindt u in onze showroom ook een assortiment barkrukkenfauteuils, salontafels, eetkamerbanken en gewone zitbanken. In deze showroom zullen wij samen met u, uw nieuwe droomtafel ontwerpen en eventueel bijpassende eetkamerstoelen samenstellen.

Tafels op maat

Elk huis en elke smaak is uniek, zo dus ook uw eettafel. Wij bieden u maatwerk van het onderstel tot en met het blad en een bijpassende behandeling naar keus.

Allereerst laten wij u zien met welke prachtige houtsoorten wij werken en dat dit varieert van nieuw glad Eikenhout tot 300 jaar oud antiek Europees Eikenhout en chique Amerikaans walnotenhout.

Wij werken enkel met 100% eerlijke en massieve houten delen van de beste kwaliteit. Als wij er samen met u uit zijn welke houtsoort uw voorkeur heeft gaan we het hebben over de afmetingen en de indeling en vormgeving van het blad.

Tot slot ontwerpen wij samen met u het best passende onderstel, of deze nou van hout is, staal met een coating of van massief geborsteld RVS. Alle tafels worden netjes bij u aan huis bezorgd, gemonteerd en gesteld en heeft u een complete garantie op het volledige product.

Service

NietZomaarHout heeft service hoog in het vaandel staan. Zo proberen wij u op afstand zo goed mogelijk te helpen door middel van onze website welke altijd up to date is.
Verder zijn wij de hele week, ook in de avonduren en weekenden bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp.

Mochten wij er samen met u op afstand niet uitkomen zijn wij altijd bereid stalen en voorbeelden op te sturen of langs te komen bij u aan huis voor advies.U kunt ook via social media op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten: Facebook