Antieke kloostertafel kopen | Antieke tafels | NietZomaarHout

Antieke kloostertafel online kopen

Antieke kloostertafel nodig? Als u op zoek bent naar een nieuwe tafel, dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Als de gewenste tafel een landelijk en robuust karakter moet hebben, dan zou u kunnen overwegen een antieke kloostertafel aan te schaffen. Het stoere, robuuste tafelblad, vol oneffenheden en krasjes is kenmerkend voor de antieke kloostertafel; deze geven het een prachtig doorleeft uiterlijk. Een kloostertafel komt heel goed tot zijn recht in een interieur met landelijke stijl. Bij NietZomaarHout.nl kunt u kiezen uit verschillende prachtige antieke kloostertafels en alle exemplaren zijn uniek. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook kwalitatief hoogwaardige tuinsets, ligstoelen, fauteuils, eetkamerstoelen en eet- en tuintafels en nog veel meer in ons assortiment.

Antieke kloostertafel met diverse uitvoeringen

Een antieke kloostertafel is een absolute eyecatcher in uw woonkamer, waaraan het een genot is , niet alleen om aan te eten, maar om aan te léven. Op de website NietZomaarHout.nl ziet u onze bijzonder fraaie, doorleefde antieke kloostertafels tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken voor de tafels slechts massieve planken, die vaak al eeuwenoud zijn (soms tot wel 300 jaar oud) en die gehaald worden uit oude schuren en huizen. Hierdoor is elke antieke kloostertafel enig in zijn soort. Onder het massieve tafelblad, wat is geschuurd en gedroogd, kan een onderstel worden gemonteerd met een robuuste balk, zodat uw kloostertafel extra stoer is. Een iets minder massief effect verkrijgt u door onder het blad een zwart gepoedercoat onderstel te gebruiken. En voor een bijzondere twist plaatst u een wat strakker onderstel van blank staal onder het karakteristieke tafelblad... Zo maakt u de unieke kloostertafel helemaal eigen. We voorzien de oude kloostertafel van een neutrale matte lak die niet vergeelt, zodat de originele look zichtbaar blijft. Omdat het gebruikte eikenhout een hardhoutsoort is, is de antieke kloostertafel onverwoestbaar.

Online antieke kloostertafel kopen bij NietZomaarHout!

Onze complete collectie kunt u rustig bekijken op onze website NietZomaarHout.nl. In de showroom kunt u een groot deel van onze uitgebreide collectie bekijken en proberen.
Als u ons vertelt wat uw wensen en ideeën zijn, zowel wat betreft maat als uitvoering, dan helpen wij graag tot de juiste keuze te komen. Als u er niet uitkomt, is het mogelijk een afspraak te maken om bij u thuis langs te komen voor vrijblijvend advies. De antieke kloostertafel waar uw voorkeur naar uitgaat, kan aangepast worden aan uw eigen wensen en we kunnen zelfs een tafel op maat maken voor u in onze eigen werkplaats. Uw bestelling leveren wij af aan huis, waar we het onderstel onder de tafel zullen monteren. Zo ziet u in één oogopslag: wij leveren kwaliteit èn service.