Oude kloostertafels kopen | NietZomaarHout | Oude kloostertafel

Oude kloostertafels kopen

Op zoek naar oude kloostertafels? Als u op zoek bent naar een nieuwe tafel, dan zijn de keuzes en mogelijkheden eindeloos.

Bent u specifieker op zoek naar een tafel met een landelijk en robuust karakter, dan zou u kunnen kijken naar oude kloostertafels. Kenmerkend aan oude kloostertafels zijn hun robuuste tafelblad, vol krasjes en oneffenheden, waardoor het een karakteristiek doorleeft uiterlijk heeft en uitermate geschikt is voor een interieur met landelijke stijl. Bij NietZomaarHout.nl hebben wij een grote collectie unieke, oude kloostertafels. Daarnaast bestaat onze collectie bijvoorbeeld ook uit diverse soorten eet- en tuintafels en stoelen, luxe tuinsets, woonaccessoires en veel meer. De oude kloostertafels zijn gemaakt van diverse houtsoorten en kunnen geleverd worden met verschillende onderstellen. De oude kloostertafel die u wenst, kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen of zelfs op maat gemaakt voor u in onze eigen werkplaats.

Oude kloostertafels bij NietZomaarHout.nl

Oude kloostertafels zijn, met hun doorleefde karakter, zonder twijfel een absolute aanwinst in uw interieur. Op de website NietZomaarHout.nl vindt u onze prachtige oude kloostertafels tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken alleen massieve planken, die vaak letterlijk eeuwenoud zijn en komen uit oude huizen en schuren. Hierdoor zijn alle tafels bijzonder en is elk exemplaar uniek. Het optimaal geschuurde en gedroogde hout van het tafelblad is massief. Er onder kan een onderstel met balk worden gemonteerd, voor een extra stoer uiterlijk - een prachtige kloostertafel om aan te leven! Een andere optie is om bijvoorbeeld een zwart gepoedercoat onderstel te gebruiken, wat een wat minder robuuste look geeft, of juist weer wat moderner met een blank stalen onderstel. Op de oude kloostertafel brengen wij een matte lak aan die niet vergeelt, waardoor de originele, bijzondere look behouden blijft.
De tafel is oersterk en onverwoestbaar omdat het gebruikte eikenhout hardhout is. De gebruikte planken zijn allemaal streng gekeurd voor ze bij ons verder verwerkt zijn.

De specialist in oude kloostertafels

In de showroom kunt u een groot deel van onze uitgebreide collectie bewonderen; het complete assortiment is te zien op NietZomaarHout.nl.
Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, kunnen we u helpen in uw zoektocht om de kloostertafel te vinden die het beste bij uw interieur past. En vindt u het lastig de maat of uitvoering te geven, dan kunnen we natuurlijk een afspraak maken om langs te komen voor vrijblijvend advies. Uw bestelling leveren wij keurig bij u thuis af, waarna we het onderstel onder de tafel monteren. Graag heten we u welkom in onze showroom of op onze website.