Oud eiken tafels kopen | Niet Zomaar Hout | Oude eiken tafels

Oud eiken tafels kopen

Bent u op zoek naar oud eiken tafels om een mooi exemplaar uit te zoeken voor in uw woonkamer? Voor unieke oud eiken tafels bent u bij NietZomaarHout.nl aan het juiste adres.

NietZomaarHout heeft een unieke collectie oud eiken en antieke tafels, die gemaakt zijn van diverse houtsoorten en geleverd kunnen worden met verschillende onderstellen. Ons assortiment bestaat naast oud eiken tafels bijvoorbeeld ook uit diverse soorten tuintafels, eetkamerstoelen, barkrukken, luxe tuinsets, fauteuils, banken en meer. De oud eiken tafel die u wenst, kan eventueel aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. En als dat niet zou kunnen, laten we een tafel voor u op maat maken in onze eigen werkplaats.

Oud eiken tafels bij NietZomaarHout.nl

Natuurlijk verfraaien oud eiken tafels uw interieur. Tijdens uw zoektocht hiernaar hebt u NietZomaarHout.nl gevonden, onze website met prachtige oud eiken tafels. Wij hebben een unieke collectie tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gebruiken slechts echt oude en massieve eiken planken. Het feit dat deze soms letterlijk eeuwenoude planken (soms wel tot 300 jaar oud) uit oude huizen komen, maakt elke tafel uniek. Het tafelblad is massief en rond de 45 jaar oud. Hieronder kan een massief onderstel worden gemonteerd, maar bijvoorbeeld ook een zwart gepoedercoat of een blank stalen onderstel. Het hout is optimaal geschuurd en gedroogd en kan worden uitgevoerd als geborsteld en geschraapt hout. Op de oud eiken tafel brengen wij een matte lak aan; de unieke, originele look blijft zo behouden doordat de lak en dus de tafel niet vergeelt.
De tafel is onverwoestbaar omdat eiken een hardhoutsoort is. Het gebruikte hout past mooi bij elkaar en ondergaat een strenge keuring voor wij het accepteren.

Online en offline het grootste aanbod aan oud eiken tafels

In onze showroom kunt u een groot deel van onze uitgebreide collectie bewonderen. Ons totale assortiment kunt u bekijken op de website NietZomaarHout.nl. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook banken, stoelen en nog veel meer meubels en woonaccessoires.
Als u ons laat weten waar u naar op zoek bent, willen we u graag onze hulp aanbieden. Als u er niet precies uitkomt wat qua maat of uitvoering mooi zou staan in uw interieur, dan is het geen enkel probleem bij u thuis langs te komen voor advies, om u te helpen tot de beste keuze te komen. En als u een tafel compleet op gemaakt maat wenst, vormt dat voor ons, dankzij onze eigen werkplaats, geen enkel probleem.
Nadat u een product gekozen heeft, leveren wij het keurig thuis af en monteren het ter plaatse, zodat u snel kunt genieten van uw aankoop!