Eiken tafel op maat kopen | Robuuste tafels | NietZomaarHout

Eiken tafel op maat online kopen

Bent u op zoek naar een eiken tafel op maat? Wilt u graag dat de nieuwe tafel aansluit bij de rest van de meubels? Of heeft u een kleine ruimte waarvoor een eiken tafel op maat gemaakt moet worden? Dan bent u bij NietZomaarHout aan het juiste adres.

Wij bieden u persoonlijk advies op maat en als u dat graag wilt, komen wij inmeten op locatie. De materialen die gebruikt worden zijn bepalend voor de uitstraling. Wij werken al jarenlang met deze producten en zijn zeer tevreden over het materiaal. Wij werken alleen met hoogstaande materialen. Iedere eiken tafel op maat biedt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit komt omdat wij de tafels zelf maken en precies weten van welke materialen uw tafel gemaakt wordt. Eiken tafel op maat is slechts één van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Bij ons bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar stoelen, banken, salontafels, fauteuils, barkrukken, tuinmeubels, kasten, sidetables en accessoires.

Eiken tafel op maat gemaakt

Op zoek naar een eiken tafel op maat? In onze webshop kunt u verschillende eiken tafels op maat vinden. Soms zijn het tafels die wij voor klanten gemaakt hebben en bij hen thuis staan en andere tafels staan in onze showroom. Het geeft een beeld van alles wat mogelijk is. Wij kunnen van iedere tafel die u hier ziet een persoonlijke eettafel maken die geheel op maat en volgens uw wensen is. Wij kunnen elke tafel voor u aanpassen. U kunt ook zelf het onderstel, de houtsoort en de behandeling bij aflevering kiezen. Al onze producten zijn vervaardigd van natuurlijke materialen die wij zelf inkopen. Zo weten wij zeker dat het materiaal van goede kwaliteit is. Wilt u graag een sidetable of bank in dezelfde stijl erbij kopen? Wij kunnen de houtsoorten verwerken in andere meubels zodat u een bij elkaar passend set krijgt. Alleen is het geen ‘standaard’ set, maar een set die volledig naar wens gemaakt is!

Eiken tafel op maat bij NietZomaarHout

Wij zorgen ervoor dat uw eiken tafel op maat bij u thuis bezorgd wordt, daarbij zetten wij de meubels ook in de juiste ruimte in elkaar. Zo hoeft u niet eerst zelf aan de gang om de meubels te monteren maar kunt u direct genieten van uw tafel. Wij vinden het belangrijk dat wij u met een goed gevoel achter laten met uw gekochte meubel. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek.