Onderstellen en Verlichting

Filter op prijs

Wij proberen hier continu een uniek assortiment accessoires aan te bieden. Variërend van vloerkleden tot tafel onderstellen en poten op maat.

Ook bij NietZomaarHout verkopen wij niet alleen stoelen, banken en kasten. Wij verkopen alles wat gemaakt kan worden van hout en staal. Denkt u aan diverse houten accessoires met een vleugje staal. Kijkt u eens bij onze accessoires in onze webshop! Wij verkopen accessoires van blanke stoelpoten tot aan spiegels en van vloerkleden tot aan houten dienbladen. Wij verkopen alles wat u in uw huis kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een heerlijk hoogpolig vloerkleed? Of heeft u altijd al een prachtige robuuste houten spiegel gewild? In onze accessoires webshop vind u van alles! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Vind u het toch fijner om eerst even u gewilde accessoires in het echt te bekijken? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Giessen.

Diverse accessoires
Wij bieden u diverse accessoires aan. In onze webshop staat een greep van alle accessoires die wij u kunnen aanbieden. U heeft bijvoorbeeld een ruime keuze in blanke stalen poten voor uw eettafel of salontafel, ook onze poten vallen onder accessoires. Neemt u een kijkje in onze webshop, de keuze is enorm!

Ook verkopen wij diverse verschillende vloerkleden. Heerlijk warm aan uw voeten in de koude wintermaanden. Maar ook geven vloerkleden meer sfeer aan uw woonkamer of slaapkamer. Het fleurt er net even iets meer van op!

Wat denkt u van industriële wand decoraties? Mooie unieke stukken decoratie voor op uw muren. Dit kunt u plaatsen in uw woonkamer, slaapkamer of misschien heeft u er een mooie plekje voor in uw keuken.

Naast onze industriële wand decoraties verkopen wij ook lampen. Zit uw gewilde lamp ertussen? Zoals u merkt hebben wij genoeg accessoires om uw woning op te pimpen. Onze accessoires wisselen ook met regelmaat. Hou onze webshop daarom goed in de gaten!

Unieke collectie accessoires
Ook bieden wij onze services aan met betrekking tot onze accessoires. Wij brengen ook uw vloedkleden wij u aan huis of uw gewilde spiegel. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw aankopen en dat u tevreden bent met onze service. NietZomaarHout staat voor persoonlijk advies op maat met de beste prijskwaliteitsverhouding! Bij ons staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. Zo ook bij onze accessoires.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom in Giessen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u graag bij uw keuze. Neemt u ook een kijkje bij onze tuinmeubelen en banken. Ons aanbod is erg divers.