robuuste tafels

Robuuste tafels online kopen

Robuuste tafels zijn momenteel helemaal de trend. Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor een zeer unieke collectie tafels die wij zo nodig helemaal aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Wij maken uw eettafel geheel op maat en kunt zelf de houtsoort, behandeling en het onderstel kiezen. Wij geven u persoonlijk advies op maat zodat u de eettafel krijgt die perfect in uw interieur past. Wij gebruiken alleen de beste materialen en werken voornamelijk met eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Bij ons in de werkplaats staan prachtige houten planken waarmee wij de mooiste meubelen maken. Wij hebben een breed assortiment want als u eenmaal een tafel hebt uitgekozen dan kunt u bij ons ook terecht voor stoelen, barkrukken, sidetables, kasten of zelfs banken. Bij NietZomaarHout bent u verzekerd dat de meubelen van zeer hoge kwaliteit zijn. Bovendien is de service bij ons uitstekend. Wij zijn het adres voor uw robuuste tafels.

 

Bezoek onze showroom met robuuste tafels

In onze uitgebreide showroom hebben wij onze zelf vervaardigde meubelen tentoongesteld. U treft er een unieke collectie robuuste tafels aan. Als er niet de tafel van uw keuze bij staat dan bestaat de mogelijkheid dat wij een tafel op maat voor u maken. Wij gaan met u in gesprek om een beeld te krijgen van de tafel die u in gedachten hebt. Wij denken graag met u mee en geven persoonlijk advies op maat zodat u de perfecte tafel krijgt. Een eetkamertafel is een belangrijk meubelstuk in huis. Het is de plaats waar u geniet van uw maaltijd en ontspant met een hapje en een drankje. Krijgt u regelmatig vrienden te eten, dan is een op maat gemaakte eetkamertafel ideaal. Bij een eettafel horen bijpassende stoelen en ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Naast ons brede assortiment tafels hebben wij ook een mooi aanbod in stoelen, barkrukken en banken. Zelfs sidetables en kasten behoren tot onze collectie.

NietZomaarHout zorgt dat de robuuste tafels netjes bij u thuis wordt afgeleverd en gemonteerd. Wij hechten waarde aan een service van hoge kwaliteit. Ook onze meubelen zijn van hoge kwaliteit en dat tegen een betaalbare prijs zodat onze prijs- kwaliteitsverhouding de beste is. Omdat wij alles bij u thuis monteren kunt u dezelfde dag nog genieten van uw aankoop en laten wij u met een goed gevoel achter. Neem een kijkje op onze website en komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom in Giessen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar.